about image

Vse se je začelo…

... davnega leta 1918, ko je v osrčju Laškega bila zgrajena vila, ki danes pripoveduje že zavidljivo število zgodb. Sprva je vila služila kot lovski dvorec (po ustnem izročilu madžarskih) grofov, za uživanje v dolgih poletnih dneh. Dolgo časa so si različni lastniki prizadevali za obnovo in revitalizacijo hiše, ki pa se je uspešno zaključila s ponudbo prenočišč v vili Monet leta 2009. Sedanji lastniki so si namreč prizadevali ohraniti hišo v slogu, kot je bila prvotno zasnovana, a z navdihom sodobne elegance in trenutnega časa, v katerem z izbrano ponudbo razvaja svoje obiskovalce.

Z vami ustvarjamo nepozabne spomine.

Rezervirajte
O vili

Naša zgodba

Vila Monet leži v osrčju starega mestnega jedra, tik ob sprehajališču ob reki Savinji. Še danes svoje obiskovalce in sprehajalce navdušuje z markantno zunanjostjo, elegantnim ambientom in sodobno opremljenimi sobami, ki gostom ponujajo vso potrebno udobje za nepozaben oddih.

Sproščujoče počitnice v mestu s termalno ponudbo ali obisk s poslovnimi obveznostmi – namen ni pomemben. Šteje le to, da se bomo z našim osebjem trudili vaše bivanje narediti čim bolj nepozabno.

image

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti