Odkrijte skrite zgodbe in
nepozabne kotičke Laškega

V času vašega bivanja v Vili Monet si želimo, da bi se vam naše mestece – Laško, vtisnilo v spomin. Zato vam skupaj s partnerji omogočamo, da doživite pristno lepoto našega kraja, obdanega s čudovito naravo in bogato kulturno dediščino. Ponujamo vam široko paleto doživetij, ki bodo očarala športnike, kulinarične navdušence, ljubitelje narave ter vse tiste, ki radi raziskujete zgodovinske znamenitosti. Prepustite se čarom Laškega in ustvarite nepozabna doživetja pri nas.

Piknik v naravi

Na potep s piknik košarico

Prepustite se čarom narave in nam dovolite, da za vas organiziramo piknik v naravi. Uživajte v okusnih dobrotah, ki jih skrbno zapakiramo v piknik košarico, medtem ko se sproščate ob prelepem pogledu in družbi najbližjih.

Piknik v naravi

Gastronomija

Gastronomska dediščina Laškega

Pestro ponudbo Laškega boste spoznali tudi skozi bogat izbor kulinaričnega razvajanja. Na krožnikih lokalnih ponudnikov boste našli gastronomsko dediščino slovenskih jedi z našega območja, sezonsko in lokalno kulinarično ponudbo.

Gastronomija

Terme in wellness

Harmonična sprostitev v zdravilni termalni vodi iz globin

V naši okolici lahko izbirate med kopališčema Thermana Laško in Rimske terme. Zdravilna termalna voda je že iz antičnih časov vir dobrega počutja, saj vas napolni z energijo, njeni zdravilni učinki pa blagodejno vplivajo na vsako celico vašega telesa.

Terme in wellness

Pohodniške poti

Najlepše pohodne poti, ki vam bodo ostale v spominu

Laško z okolico nudi krajše ali daljše pohodne poti, primerne za vse ljubitelje pohodništva. Nad mestom se vzpenja manjši hrib - Hum, ki je priljubljena točka tako domačinov kot tudi obiskovalcev mesta.

Pohodniške poti

Znamenitosti

Bogata kulturna dediščina Laškega

Potepate se lahko med vrtovi medovitih rastlin in okusite medene izdelke, ki jih čebele “proizvajajo” v našem okolju, se poučite o tradiciji varjenja piva ali spoznavate zgodovino Laškega.

Znamenitosti

Kolesarjenje

Potepanje po kolesarskih poteh neokrnjene narave

Ljubitelji kolesarjenja se lahko pri nas podate po zanimivih kotičkih in urejenih kolesarskih poteh. V sklopu mestnega javnega prevoza KolesCE si lahko izposodite klasična ali električna kolesa in se po želji zapeljete tudi do knežjega mesta, Celja.

Kolesarjenje

Nastavitve piškotkov

Vaše trenutno stanje

Prikaži podrobnosti